Kylpyhuoneen lämmitys

Kylpyhuoneen lämmitys

Hei,

Kylpyhuoneen lämmitys ei toimi halutulla tavalla. Tein viime kesänä kylpyhuoneremontin pieneen 3,5 m2 tilaan. Lattialämmitystä ei asennettu, ainoastaan vesikiertoinen rättipatteri vanhan patterin tilalle. Kylpyhuoneessa iso ikkuna josta talvella tulee tosi kylmää ilmaa, talo rakennettu 1911. Onko olemassa mitään lämpöratkaisua jotta ei tarvitsisi purkaa koko kylpyhuonetta. Näin että teillä on kapeita pitkiä sähköpattereita (erittäin vähän seinätilaa löytyy). Voisiko tämä olla vaihtoehto?

T. Tina

Hei,

vaihtoehtona voisi olla sähköinen vertikaalinen lämmitin eli pystylämmitin Langila tai Sanbe jonka voi varustaa myös pyyhetelineellä. 

Yali GV on kapein pystypatteri (leveys 304 mm). Pystysuuntainen Yali GV sopii hyvin seinälle pystysuuntaisena kun tarvitaan paljon tehoa esimerkiksi käytävissä tai kun asennustilaa ei suurten ikkunoiden vuoksi ole. Pystysuuntainen lämmitin sopii myös sisustuselementtinä hyvin ja antaa samalla tehokkaasti lämpöä. Langaton elektroninen termostaatti jossa on digitaalinäyttö. Yhdellä termostaatilla voi ohjata yhtä tai useampaa samassa tilassa olevaa Yali GV lämmitintä samalla kauko-ohjauksella.

Samoin Purmo Sähköltä löytyy suurempi tehoisia pyyhekuivaimia esim. Jarl, Alaid ja Bandai jotka pitävät kylpyhuoneen lämpimänä talvellakin.

Purmo jälleenmyyjät löytyvät tästä. Myös verkkokauppoja.

Terveisin

Joni & Mia

Aiheeseen liittyvät tuotteet