Patterien vaihto energian säästö

Patterien vaihto energian säästö

KYSYMYS
Meillä on 1978 rakennettu kaksikerroksinen omakotitalo, jossa ikkunoiden alla patterit eri kokoja ainakin 10 uusittavaa patteria. Kaikki toimii nyttenkin. Mitä tehdä?

Hannu

VASTAUS

Sähköpatterin vaihto on helpompaa kuin moni uskoisikaan. Muista kuitenkin, että lämmittimien vaihdon saa suorittaa vain valtuutettu sähköasentaja. Lue mielellään tämä artikkeli vaihdosta.

Purmo sähkölämmittimet soveltuvat erinomaisesti vanhojen lämmittimien tilalle. Helppo ja nopea asennus, tarkka ja energiatehokas säätö mikä pienentää sähkölaskua vanhoihin lämmittimiin verrattuna. Lämmön ohjaus mahdollista jopa internetin kautta mobiililla. Lämmönluovutus öljytäytteisillä on tasaista ja pintalämpötila on matala ja rakenne on pölyä polttamaton.

Tarkkatoimisiin öljytäyttöisiin lämpöpattereihin siirtymällä voi säästä energiaa, varsinkin jos entiset lämpöpatterit ovat vanhoja ja bimetalli-termostaatilla toimivia. Vaihto uusiin lämpöpattereihin ja digitaalisiin termostaatteihin säästää energiaa jopa 20%. Lue lisää tästä aiheesta.

Terveisin Joni ja Mia

Aiheeseen liittyvät tuotteet