Sähköpattereiden vaihto

Sähköpattereiden vaihto

KYSYMYS
Suorasähkö ok-talo mallia rintamamies + lisäsiipi. Pattereita nyt 7 mallia ”mökki” vanhat. Kokonaisala on noin 130 m2. Sähköpattereiden vaihto kiinnostaa minua.  Olisiko öljyllä täytetyt paremmat? Jopa ohjatut ynm? Oma tietämys on puutteellinen. Energiasäästävyys on tavoitteemme.

Terveisin Marko

VASTAUS
Purmo sähkölämmittimet soveltuvat erinomaisesti vanhojen lämmittimien tilalle. Helppo ja nopea asennus, tarkka ja energiatehokas säätö mikä pienentää sähkölaskua vanhoihin lämmittimiin verrattuna. Lämmön ohjaus mahdollista jopa internetin kautta mobiililla. Lämmönluovutus öljytäytteisillä on tasaista ja pintalämpötila on matala ja rakenne on pölyä polttamaton.

Tehonmitoitus on sama kuin vanhoilla lämmittimillä mikäli se on ollut riittävä kovillakin pakkasilla. Pieni ylimitoitus ei ole haitaksi vaan se parantaa tasaista ja matalaa lämpötilaa ja on joskus visuaalisesti hyvä kun lämmitin on ikkunan levyinen ja minimoi ikkunan kylmävedon. Lämmittimen tehoa voi pienentää säätimestä kolme portaisesti jolloin liitäntäteho pysyy kuitenkin ennallaan.
Suosittelen Yali mallistoja Digital, Parada tai Ramo – valittavana se mikä ulkonäöllisesti parhaiten miellyttää. Tarkista jälleenmyyjät tai webshopin kotisivuilatmme.

Terveisin Joni ja Mia

 

Aiheeseen liittyvät tuotteet