Vanhanmallinen vesikiertopatteri

Vanhanmallinen vesikiertopatteri

KYSYMYS:

Hei

Haluan kotiini muutaman patterin lisää täydentämään olemassa olevia. Nykyiset ovat vanhanmallisia. Onkohan teillä versioita niistä?

// Katarina

 

VASTAUS:

Hei

Oletan, että tarkoitat kotisi nykyisillä vanhanmallisilla pattereilla valurautapattereita. Purmon valikoimassa on tällaista patteria vastaava Delta-jaeradiaattori.

Delta on tyylikäs ja moderni jaeradiaattori, joka on valmistettu teräksestä. Delta Laserline -radiaattorissa on taatusti sileä pinta, sillä laserhitsauksen ansiosta siinä ei ole käytännössä lainkaan hitsaussaumoja. Radiaattorin sisällä laserhitsaus estää hitsausjäämien kerääntymisen ja pienentää kitkan ja korroosion riskiä. Tuloksena on hiljaisempi ja tehokkaampi radiaattori, joka kestää pidempään. D-profiilit, joista Delta Laserline on saanut nimensä, ovat houkuttelevan näköisiä ja myös parantavat suorituskykyä jopa 10 prosenttia perinteisiin malleihin verrattuna.

Delta sopii sekä korjaus- että uudisrakentamiseen. Radiaattoreita on saatavana 28:ssa eri korkeudessa, ja voit valita minkä tahansa korkeuden väliltä 300–3 000 mm. Lisäksi Delta-radiaattoreita on saatavana 72:ssa eri värisävyssä.

Jos haluat mieluummin perinteisen paneelipatterin tai sileällä etuosalla varustetun paneelipatterin, löydät myös sellaiset Purmon tuotevalikoimasta.

Purmon jälleenmyyjät löydät täältä >>

// Anki

Aiheeseen liittyvät tuotteet