Olohuoneen sisustus ja värit

Olohuoneen sisustus ja värit

Olisiko aika uudistaa olohuoneen sisustus? Kaipaatko kenties hieman inspiraatiota? Kokeile elävöittää olohuonettasi väreillä! Trendi on selkeä, sillä pastellivärit näyttävät jatkavan esiinmarssiaan myös vuonna 2016. Painopiste näyttäisi kuitenkin olevan siirtymässä mattaväreistä enemmän kohti sävyltään vahvoja ja rikkaita pastellivärejä. Sekä sisustuksessa että huonekaluissa tulevat entistä enemmän näkymään sävyt kuten ruiskaunokin sininen, punainen, oranssi ja keltainen. Liila on niin ikään vahvassa nousussa.

olohuoneen sisustus
Värikäs desginpatteri olohuoneessa vangitsee katseen.

Huonekalujen, seinien ja tekstiilien lisäksi olohuoneen sisustuksessa kannattaa ottaa huomioon myös patterit. Nykyaikaiset patterit ovat parhaimmillaan todellisia katseenvangitsijoita ja Purmon valikoimasta niitä löytyy niin pysty- kuin vaakamallisia ja sekä vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään että sähkölämmitteiseen kotiin sopivia.

Valkoisen vakiovärin sijaan voit valita Purmon pattereihin lisämaksusta haluamasi värin yli 70 sävystä ja vaihtoehdosta. Värivalikoimassa on edustettuna koko värispektri ja seasta myös metallivärejä, anodisoituja värejä sekä struktuurivärejä. Oheiseen kuvaan on koottu tätä vuotta silmällä pitäen valikoima trendikkäitä pastellisävyjä ja aksenttivärejä. Heittäydy värien maailmaan ja hanki itsellesi patteri, jolla olohuoneen sisustus herää henkiin!

olohuone värit
Inspiraatiota olohuoneen värimaailmaan pattereiden avulla.

Leave a reply